Dodaj lub wyszukaj sugestię

Fakturownia — Forum Sugestii Main Drukowanie paragonów przez API
Anonim 11.21
Drukowanie paragonów przez API Proszę o dodanie opcji drukowania paragonów na kasie fiskalnej przez API - chciałbym zarządzać całym procesem zamówień w jednym systemie. Niestety przez nowe prawo i wymóg drukowania paragonów jest to niemożliwe przez API Fakturowni. Z górny dziękuję Pozdrawiam
Główna odpowiedź Piotr Wajszczuk 2021-11-29 12:58

Dzień dobry,
dziękuję za kontakt.
Opcja zlecania wydruków dokumentów fiskalnych na urządzeniach jakimi są drukarki fiskalne poprzez API jest obecnie wdrażana w systemie. Jesteśmy na etapie wstępnych prac. O wdrożeniu funkcjonalności będziemy Państwa informować za pomocą automatycznych informacji systemowych oraz kanałów komunikacji na naszych portalach społecznościowych.
Pozdrawiam,
Piotr

Komentarze (5)

Customer Reviews

Podbijam temat. Przydałaby się możliwość “pingowania drukarek podpiętych równolegle do fiskatora” w celu utworzenia rozwiązania redundantnego. Kiedy jedna z drukarek jest poza siecią wydruki lecą w pustkę zamiast trafić do innej drukarki. Obecnie problem jest rozwiązywany na piechotę przez skrypt crona ale nie jest to wygodne rozwiązanie dla osób które nie posiadają żadnej wiedzy technicznej a potrzebują rozwiązań do wyklikania.

Michał Borkowski

Dzień dobry,
przesyłam link do repozytorium dot. wydruku dokumentu fiskalnego przez API.
https://github.com/fakturownia/api#f19
Pozdrawiam,
Michał.

Mnie też bardzo ciekawi na jakim etapie są prace? Miałem kilku klientów który chcieli integracje z fakturowania. Niestety musiałem wybrać dla nich inne rozwiazanie.

Dzień dobry, na jakim etapie są prace nad tą funkcjonalnością? Nam również bardzo by się przydała taka możliwość.

Pozdrawiam, Filip

Piotr Wajszczuk

Główna odpowiedź

Dzień dobry,
dziękuję za kontakt.
Opcja zlecania wydruków dokumentów fiskalnych na urządzeniach jakimi są drukarki fiskalne poprzez API jest obecnie wdrażana w systemie. Jesteśmy na etapie wstępnych prac. O wdrożeniu funkcjonalności będziemy Państwa informować za pomocą automatycznych informacji systemowych oraz kanałów komunikacji na naszych portalach społecznościowych.
Pozdrawiam,
Piotr

Dodaj komentarz